ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο απαιτούνται:
α) αίτηση εγγραφής (έντυπο θα βρείτε στα γραφεία του συλλόγου)
β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
γ) 15 € ετήσια συνδρομή
δ) μία (1) φωτογραφία για την έκδοση κάρτας μέλους (για τα παιδιά εκδίδεται κάρτα μέλους έως την ηλικία των 25 ετών)

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : Η κωμωδία του τυχαίου θάνατου ενός αναρχικού




Κωμωδία του Ντάριο Φο Διαρκεια : 120 '
Σκηνοθ.:Σπ. Παπαδόπουλος
Ερμηνεύουν: Σπ. Παπαδόπουλος, Χρ. Μπίρος, Ν. Κοτσαηλίδου, Τ. Γιαννόπουλος. Μετάφρ.: Ά. Βαρβαρέσου. Μουσική: Κίτρινα Ποδήλατα. Φωτ.: Αν. Μπέλλης.
Καυστική κωμωδία του 1971, με τον σαρωτικό Σπ. Παπαδόπουλο στο ρόλο του σχιζοφρενούς που διερευνά την παράξενη «αυτοκτονία» ενός αναρχικού.

 Κεντρικό πρόσωπο ένας σχιζοφρενής, που εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες αναλαμβάνοντας διάφορους κοινωνικούς ρόλους και ασκώντας ετερογενή επαγγέλματα, κυκλοφορεί απαρατήρητος στους ορόφους ενός αστυνομικού τμήματος. Στα χέρια του βρίσκεται τυχαία η καταχωνιασμένη δικογραφία ενός αναρχικού, που κατά την ανάκρισή του αυτοκτόνησε πηδώντας από το παράθυρο του αστυνομικού τμήματος. Συγχρόνως, απαντά σε ένα υπηρεσιακό τηλεφώνημα και πληροφορείται ότι αναμένουν την άφιξη ενός ανακριτή που θα επανεξετάσει την υπόθεση του αναρχικού. Τότε γεννιέται στο μυαλό του η ιδέα: θα υποδυθεί ο ίδιος τον αναμενόμενο ανακριτή! Σε ρόλο δικαστή, πια, αρχίζει να ανακρίνει τους αναμεμειγμένους με την υπόθεση ατυνομικούς, φτάνει σε γαργαλιστικές αποκαλύψεις περί του ρόλου και των ραδιουργιών των οργάνων της τάξης, ωστόσο εκεί που πάει να γίνει το… μεγάλο μπαμ, θα διαπιστώσει από την ανάποδη, πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ιδίως, δε, όταν έχει σκοτάδι…

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, ώρα αναχώρησης 15.45 από το Βούρκο.
 Τιμή εισητηρίου 17€.
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6981005877

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου